Sherley en Evelien zijn aangekomen

14 februari 2024 - Nieuws

 

Sherley en Evelien, twee veelbelovende studentes van de Thomas More Hogeschool, zijn recentelijk vertrokken naar Guatemala om een boeiend hoofdstuk van hun opleiding te beginnen. Als toekomstige onderwijzeres en kleuterleidster hebben ze zich aangemeld voor een stageprogramma bij ’t Mayakind van Nu. 
Na een lange reis zijn ze veilig aangekomen in het prachtige Guatemala en staan ze klaar om zich onder te dompelen in een nieuwe cultuur en leeromgeving.

De stage van Sherley en Evelien biedt niet alleen henzelf, maar ook onze school waardevolle kennis en ervaring. Als toekomstige onderwijzers brengen ze frisse ideeën en pedagogische inzichten met zich mee, terwijl ze tegelijkertijd leren van de unieke uitdagingen en benaderingen van het onderwijs in een ander land.

Gedurende een periode van drie maanden zullen Sherley en Evelien actief deelnemen aan het onderwijsproces op het Liceo. 

Om hun reis en avonturen te delen, hebben Sherley en Evelien een blog gemaakt waarop ze regelmatig updates plaatsen. Deze blog, gevuld met verhalen, foto's en reflecties, biedt een uniek inzicht in hun dagelijkse leven en ervaringen in Guatemala.

Door hun blog te volgen, kun je deel uitmaken van hun reis en leren over de uitdagingen en hoogtepunten van het leven als stagiaire in het buitenland.

Moge dit avontuur een onschatbare toevoeging zijn aan hun persoonlijke en professionele ontwikkeling, en mogen ze terugkeren met een schat aan herinneringen en inzichten die hen hun leven lang zullen vergezellen.