Word ambassadeur

Er zijn heel wat manieren om een verschil te maken voor de kinderen in Comalapa, éénmalig of per maand. Via een actie of een helpende hand.
En extra steun kunnen we altijd gebruiken. Maar als kleintje onder de ngo’s kunnen we geen dure reclamecampagnes organiseren op radio, tv of in de geschreven pers om onze inkomsten een duwtje in de rug te geven. Wij moeten het hebben van mond-tot-mondreclame.
Wist je dat volgens dure marketingexperten mond-tot-mondreclame de beste manier is om iemand te bereiken? Yep, en bovendien gratis ook, handig!

Wij hopen dankzij jouw enthousiasme meer mensen te bereiken.

Ben je tevreden over onze manier van werken, geniet je van de gedachte dat je iemand helpt aan de andere kant van de wereld?

Laat het dan weten!

Je hoeft het nu niet onmiddellijk van de daken te schreeuwen. Dat is er misschien wat over maar een “vind-ik-leukje” op Facebook of een keer een post delen van ons vinden we al heel prettig. 
Spreek bij gelegenheid vrienden, familie of collega’s aan over je petekind, laat zijn of haar foto zien of pronk met het zelfgemaakte kaartje dat je kreeg voor kerst. 
Misschien vinden je vrienden, familie of collega’s het wel prettig om samen met jou deel uit te maken van ons project. 

Wil je graag all the way gaan en ons project actief in de kijker zetten? Vraag hier folders en informatie aan.