Gracias Michel

07 juli 2023 - Verhaal

 

Feesten gaat ook vaak gepaard met het geven van een cadeau. Er zijn prettige feestneuzen die verkiezen om hun cadeau om te zetten naar steun voor een goed doel!  Michel uit Vilvoorde was recent nog zo iemand. Voor zijn 60ste verjaardag organiseerde hij een gezellig feest. Aan vrienden en familie stelde hij voor om geen cadeau voor hem te kopen, maar om een gift te doen op het rekeningnummer van ’t Mayakind.  Met dat Michel ondergedompeld zit in de staalindustrie vonden we het een leuk idee om zijn cadeau daaraan te koppelen in Guatemala. Het was hoog tijd dat de stalen ramen werden aangepast zodat deze konden worden geopend en zo zorgen voor een betere ventilatie in de klassen. Onze school werd er weer een stukje beter van. Een bijzonder groot en warm geschenk vinden wij dat. Muchas Gracias Michel y feliz cumpleaños! 
 
Heb jij binnenkort wat te vieren en vind je dit wel een leuk idee? 
Stuur ons gerust een berichtje.

Wij bezorgen je eventueel foldertjes die je aan je genodigden kan uitdelen met info over 't Mayakind zodat ze weten welk goed doel ze sponsoren en voor je feestvierders hebben we ook een Guatemalapresentje.
Achteraf houden we je natuurlijk op de hoogte met een overzicht van wat je feest voor ons heeft betekend. 

Krijgen de schenkers een fiscaal attest? 
Dat krijgen ze automatisch als hun gift hoger is dan € 40 (per jaar) en ze rechtstreeks door je vrienden of familie op het rekeningnummer van ’t Mayakind gestort wordt.