Mayakind wenskaart!

20 oktober 2019 - Nieuws

 

Het lijkt misschien nog ver weg, maar eind december is het weer zover! Eén week lang worden de koude winterdagen net dat tikkeltje warmer door de Warmste Week 🔥 van Studio Brussel. 
Net zoals andere jaren worden er weer heel wat acties georganiseerd voor goede doelen in België en het buitenland.
Na de fijne successen van de voorbije jaren met onder andere de vriendschapsbandjes en de Mayakoekjes hebben we dit jaar alweer onze eigen actie, spannend!

Voor de editie van 2019 hebben we wenskaartjes 🙌🏼  laten maken.
Onze wenskaartjes zijn niet echt typisch Guatemalteeks, maar we kozen voor een toegankelijk en stijlvol ontwerp om op die manier zoveel mogelijk mensen te bereiken. Zoals je kan zien zijn het prettige kaartjes geworden die je het hele jaar door kan gebruiken voor bijzondere momenten.
 
En zoals je ons kent zijn we ambitieus, we hadden met de verkoop van deze wenskaarten onze Carreras (beursstudenten) willen ondersteunen. Deze groep jongeren die met een beurs studeert, wordt, en daar zijn we fier op, steeds groter wat een behoorlijke impact heeft op de financiële middelen die nodig zijn. Bovendien zijn er heel wat beursstudenten die geen padrino hebben. Mocht je je geroepen voelen 😉.

Ons droomdoel is om 2500 pakketjes te verkopen, ja, je leest het goed, 2500! Met de opbrengst kunnen we gedurende een héél schooljaar de kosten betalen van deze getalenteerde groep leerlingen. Hoe geweldig zou dat zijn!

Alleen halen we ons droomdoel natuurlijk nooit maar misschien zie jij het wel zitten om wenskaartpakketjes te verkopen in je buurt, op je werk of school, in de sportclub, aan vrienden of aan de ingang van de plaatselijke supermarkt. Laat het dan zeker weten. Bel Jo op 0496/03 13 33 of mail.

Ben je niet zo een verkoopstalent maar wil je wel ook graag een pakket (of pakketjes) om zelf te gebruiken kan je deze bestellen door te storten op ons Music For Life-rekeningnummer BE35 9731 2994 1537 van ’t Mayakind van Nu.  

De kostprijs voor een pakket van 5 wenskaarten met omslagen bedraagt 8 euro. Ongeacht het aantal pakketjes dat je bestelt, betaal je per bestelling 2 euro verzendkosten.

Onze 5 unieke kaartjes!