Maken van hulppakketten

04 mei 2020 - Nieuws

 

Hoera, het is duidelijk, alweer kunnen we op onze trouwe groep peetouders rekenen. Onze oproep voor een extra bijdrage om onze families te helpen in Guatemala kent veel bijval. Het stelt ons in staat om ALLE gezinnen die hulp nodig hebben ook daadwerkelijk te helpen.
In een eerste fase hebben de families uit de rode categorie (dit zijn onze armste families) een bedrag ontvangen van 150 quetzal (ongeveer 20 euro).

Met deze bijdrages kunnen onze families de hoogstnoodzakelijke levensmiddelen aankopen. In tussentijd heeft onze school de tijd gehad om zich te organiseren om een heel hulpprogramma op poten te zetten. Zowat het hele lerarenkorps heeft zich ingespannen om onze families te helpen. 

Zoals de foto's laten zien werden er met de extra bijdrages die we mochten ontvangen bergen voedingsmiddelen aangekocht die netjes verdeeld werden in pakketjes.

Padrino's en donateurs van het Mayakind, meer dan 10000 keer bedankt voor jullie extra steun, zoals beloofd zal elke gedoneerde euro naar Coronahulp gaan in Comalapa.