Einde schooljaar

28 oktober 2022 - Nieuws

 

Jawel, ze zijn er officieel aan begonnen. Het is grote vakantie in Guatemala. Anders dan bij ons loopt het schooljaar er van januari tot oktober en zijn november en december de vakantiemaanden.
En hoewel het schooljaar begon met heel wat regels, halve klassen en van alle andere coronamaatregelen eindigde het in schoonheid. Met volle klassen lachende leerlingen.
Mondmaskers zijn er nog wel te zien, maar vaak hangen die onder de kin van de kinderen.
Er waren dit schooljaar ook enkele speciale momenten, dankzij de eindejaarsactie kreeg elke klas het voorbije schooljaar nieuwe tafels en stoelen en ook Hans van Cloudwise zorgde voor een hoogtepunt. Hij kwam onze leerlingen verrassen met een stapel computers. Het verhaal van toen kan je hier nog eens teruglezen.

De festiviteiten van het einde van het schooljaar zijn inmiddels achter de rug. Een mooie stapel foto’s van de verschillende diploma-uitreikingen kan je hier in deze nieuwsbrief vinden. 

Naar jaarlijkse traditie is er ook de schoolschoonmaak. Ouders, leerlingen en leerkrachten bundelen de krachten om alles netjes te maken. Mooi zo!

En nu genieten van wat vakantie en hopen dat schooljaar 2023 eindelijk terug normaal kan starten en een schooljaar mag worden zonder enige beperking!