Dit was onze Warmste Week

24 december 2019 - Nieuws

 

De Warmste Week editie 2019 zit er alweer op.
’t Mayakind van Nu kon dit jaar opnieuw rekenen op héél wat steun!

In totaal werden er 5 acties georganiseerd waarvan de opbrengt gebruikt zal worden voor de financiering van de studiebeurzen van onze studenten die met succes hun middelbaar in onze school afgerond hebben en die wij die extra duw in de rug willen bezorgen.

Volgende acties maakten ook de Warmste Week voor ’t Mayakind tot een groot succes:

Kerstige koekjes
De Sint-Jozefsschool uit de Groenstraat van Vilvoorde organiseerde een koekenbak. Hun motto voor deze actie: kerst is pas top met een warme chocomelk en een koek in de hand. En groot gelijk hebben ze daar in Vilvoorde. Een smakelijke dankuwel!
Opbrengst actie: 600 euro

Koekjes

Fiene gaat ervoor! Muziek voor ’t Mayakind
Wat als een klein ideetje begon om in de winkelstraat viool te gaan spelen voor ’t Mayakind groeide uit tot een succesvol concept.
De 12-jarige Fiene uit Vilvoorde stelde een repertoire samen en met papa Peter aan de piano kon je ze boeken voor een heus huisconcert. Zus Jente zorgde voor de bindteksten en mama Grietje zorgde ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld werd. Van een goeddraaiend familiebedrijfje gesproken.
10 concertjes gaf Fiene, ze schitterde en verbaasde de concertgangers met haar muzikaal talent. Aanwezigen mochten nadien een vrije bijdrage geven voor de kinderen in Comalapa.
Fiene hoopte op een totale opbrengt van 200 euro, uiteindelijk mocht ze dit bedrag heel wat aantal keer verdubbelen!
Opbrengst actie: 3200 euro

Fijne

Speculaasjes for Life
Het recept dat ze gebruiken houden ze nog steeds geheim maar ook dit jaar bakte de Aarschotse bende heerlijke speculaasjes.
Hoewel het speculaasjes zijn vlogen ze als zoete broodjes de deur uit. Al snel waren Marie, Anna en Renée helemaal uitverkocht. Smakelijk werk van de dames!
Opbrengst actie: 500 euro

Speculaas
 

Kersthappening
Dit lijkt stilaan een traditie te worden. Al voor de derde keer organiseerden peetouders Chris & André een kersthappening.
De parking van Café de 4 Wegen werd met vuurschalen, kerstbomen en kerstlichtjes omgetoverd tot een gezellige plek. Het eten was weer lekker, pannenkoeken, braadworsten, erwtensoep. Iedereen vond er wel wat lekkers. En had je behoefte om wat op te warmen? Geen probleem, glühwein en warme chocomelk zorgden voor deze ecologische opwarming.
De oren werden eveneens verwend, de stoere mannen van DOOLIN! lieten hun peperkoekenhart zien en gaven een gratis concert! Aan de meezingers te horen werd ook dit optreden serieus gesmaakt.
Opbrengst actie: 2170 euro

Kersthappening
 

Wenskaartjesverkoop 
Een actie die enkel mogelijk was met de samenwerking van heel wat mensen. Sven van Madlion ontwierp fijne wenskaartjes die verkocht werden in pakketjes van 5 kaartjes. Merci aan de kopers voor de steun en natuurlijk ook de verkopers voor jullie hulp!
Opbrengst actie: 1500 euro

Verder zijn er nog heel wat onbekende lopers die dit jaar de Warmathon liepen ten voordele van onze organisatie en ontvangen we nog 1/2088ste van de algemene opbrengsten, zoals de sms-actie of de inpakpapierverkoop!

We komen met deze Warmste Week aan een recordbedrag van boven de 6000 euro, wij vallen hiervan steil achterover maar zijn vooral heel dankbaar. Met deze opbrengst kunnen we 15 studenten gedurende een jaar laten verder studeren en hun talenten laten ontwikkelen!

We hopen volgend jaar terug op jullie FORMIDABELE steun te kunnen en mogen rekenen!
+6000 keer BEDANKT!
FANTASTISCH, dat zijn jullie!