MUSIC FOR LIFE

Het eindejaar is al vele jaren het moment dat Studio Brussel haar Warmste Week organiseert. Deze Warmste Week kadert in het groter geheel van Music For Life waarvan het startschot begin september werd gegeven. Het opzet van samen verschillende acties organiseren voor verschillende goede doelen heeft de voorbije jaren al getoond dat dit concept echt werkt! 

Acties

De vorige jaren werden er allerlei acties op poten gezet, zoals: Mayakoekjes en speculaas bakken, snoepzakken verkopen, worsten aan de man brengen op een kerstmarkt, een wandeltocht organiseren, de welgekende vriendschapsbandjes verspreiden, optredens van straatmuzikanten, een pannenkoekenslag,…en nog veel meer. Jullie waren geweldig!

Laat jullie creativiteit de vrije loop en ga eventueel eens kijken op de site van de Warmste Week om inspiratie op te doen om een actie te organiseren. Elk jaar zijn we heel benieuwd naar jullie plannen! 

Mail naar jo@mayakind.be, dan bekijken we het eventueel samen om jouw actie aan te melden bij De Warmste Week en maken we een mooie affiche om jouw activiteit te promoten.

Warmathons

Ook wordt de opbrengst van de Warmathons (loopevent georganiseerd in elke Vlaamse provincie door Studio Brussel) gedeeld met de goeie doelen die deelnemen aan de Warmste week. Belangrijk is wel dat je ’t Mayakind opgeeft als begunstigde van jouw bezwete kilometers. Je beste beentje voorzetten en je inschrijven voor de editie van 2019?