DONEER JE CADEAU

Verjaardagen, geboortes of huwelijken gaan meestal gepaard met het geven van een cadeau. Er zijn prettige feestneuzen die verkiezen om hun cadeau om te zetten naar steun voor een goed doel!
Dan vraag je je vrienden en familie niet om een cadeau te kopen, maar om een gift te doen op het rekeningnummer van ’t Mayakind. 
Als je ons hiervan op voorhand verwittigt, zorgen wij voor een leuke attentie voor je genodigden en de nodige informatiebrochures. Zo weten je gasten wat en wie ze juist steunen.
 
Wij bezorgen jou eveneens een mededeling voor op de overschrijvingen. Zo kunnen we jou achteraf een overzicht geven van wat jouw cadeau voor ons betekent.

Krijgen de schenkers een fiscaal attest?
Dat krijgen ze automatisch als hun gift hoger is dan € 40 (per jaar) en ze rechtstreeks door je vrienden of familie op het rekeningnummer van ’t Mayakind gestort wordt. 

Kan ik het geld zelf inzamelen?
Natuurlijk, ook dat behoort tot de mogelijkheden. Een fiscaal attest kan er wel niet opgemaakt worden van deze donatie. Hierin is de wetgever duidelijk. Je gift moet afkomstig zijn van je individueel inkomen en mag niet van de opbrengst zijn van een inzamelactie.